Силвия Петкова: Първо е семейството, после е работата, накрая АЗ и партитата

Сещате ли се как по време на полет стюардесата предупреждава в случай на авария да поставим кислородната маска първо на себе си, след това да помагаме.

Когато говоря с майки за това колко е важно да се грижим за себе си, винаги пред очите ми изскача тази картина.

Познавам Силвия като човек, който лесно може да ме разсмее, а сега се оказа, че тя е човек, който точно толкова лесно може да ме разплаче. Пряма, стихийна, изненадваща.

Запознахме се преди години, когато не спираше да разказва невероятни истории за купони. Ето ни сега, няколко години по-късно, си говорим като две майки на деца, които са на приблизително една и съща възраст. Не че не можем да си разкажем още бохемски истории. Хората не променят вкуса си към живота, колкото и пъти да станат родители. Но майчинството ни е понаучило да обичаме живота поне по две.

„Ако ме видиш на купон, ще видиш същата Силвия, която познаваш, просто сега приоритети са се пренаредили. Първо е семейството, после е работата, после съм АЗ, после са партитата“

Откраднахме я от снимки , а между снимките и това интервю е успяла да заведе детето на плуване, после при баба му, за да хапне супа, разходила е кучето. Към това добавяме дублажи и репетициите в театъра.

Става рано и денят ѝ продължава активно поне 18- 19 часа. „Към 2.00, ако успея да тръгна към пижамата, е чудесно“. Към таланта да разтяга денонощието до 25 часа прибавяме и таланта да научи дето си да се храни с полезни храни, да танцува, да прави фантастични коктейли без да опитва, защото не пие алкохол…

В разговора ни любовта е тънката линия, по която се движим.

Чуйте цялото интервю на Силвия в специалния подкаст „Черно на бяло“ за Triple E.Y.E