Подготвят се концерти на Intelligent Music Project с Рони Ромеро през август в Пловдив и Варна

Рок звездата Рони Ромеро ще пее на концерта на Intelligent Music Project в Античния театър в Пловдив на 6-ти август- съобщи д-р Милен Врабевски в интервю пред музикалния журналист Елена Розберг от Z-Rock. Супер групата, в която свирят изтъкнати български музиканти, ще представи много интересна програма, в която ще бъдат включени песни от последните няколко албума на д-р Врабевски.

Ромеро/Rainbow, Lords Of Black/, който се утвърди като любимец на българската публика,  е потвърдил своето постоянно участие в изявите на живо на Intelligent Music Project. Той е споделил пред Врабевски, че изключително цени и харесва родната аудитория, и ще продължи да развива кариерата си с концерти и на българска сцена.

Д-р Милен Врабевски скоро започва работа с легендарния барабанист и продуцент Саймън Филипс/Toto, Protocol/ по шестия студиен албум на IM, който ще носи заглавие “The Creation”/българското име е „Съзиданието“/. Филипс ще записва отново барабаните и ще бъде музикален копродуцент. Ричард Гризмън от River Hounds и Карл Сентънс от Nazareth ще бъдат допълнителни вокалисти.

Новият албум ще бъде подкрепен догодина от мащабно турне на Балканите. В концертната обиколка ще участват световните звезди Саймън Филипс, Рони Ромеро, Ричард Гризмън, Карл Сентънс.

Преди концерта на Античния театър в Пловдив през август тази година българската група на д-р Врабевски с лийд вокалист Рони Ромеро ще направи шоу на 4-ти август във Варна на Морска гара.

Едни от най-добрите български музиканти свирят в Intelligent Music Project – Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол и Самуел Ефтимов.