Рони Ромеро е в София за записите на новия албум на д-р Милен Врабевски

Рок звездата Рони Ромеро е в София, за да запише вокали за новия албум на д-р Милен Врабевски.

Певецът на Rainbow е една от звездите на Intelligent Music Project.  Емоционалният и гласовит чилиец събра овациите на публиката по време на първото европейско турне на проекта, което се състоя в началото на годината.

След Ромеро в студиото в София ще влязат и вокалистите Ричард Гризмън/River Hounds/ и Карл Сентънс/Nazareth/.

Новите попълнения в all star проекта са изтъкнатите барабанисти Тод Сукерман и Боби Рондинели.

Сукерман е популярен с участието си в легендарната група Styx. Записвал е в солови проекти на Томи Шоу , свирил е с Брайън Уилсън/Beach Boys/ и Питър Сетера/Chicago/.

Работата на Рондинели е позната от Blue Öyster Cult, Rainbow, Quiet Riot, Black Sabbath, The Lizards и Rondinelli. През 2013-та той беше представен като титулярния барабанист в бандата на Аксел Руди Пел.

Премиерата на новия албум на д-р Милен Врабевски и Intelligent Music Project, който ще носи заглавие The Creation (Съзидание), се очаква да се състои през февруари 2021-ва година.  Водещата тема, която обединява новите песни, е посветена на конструктивния подход в живота и стремежа да оставим нещо значимо след себе си.  „Настройте се да чуете завладяващи рок парчета с по-различни прогресии и мащабни аранжименти“- споделя авторът и продуцент на проекта д-р Врабевски.

Композиторът Владимир Джамбазов ще направи аранжимента за стринг партиите в композициите и ще дирижира записа им в студиото.

Песните от последния албум на Intelligent Music „Life Motion“ се превърнаха в радио хитове в ефира на България. Едно от парчетата- „Every Time“- влезе и в класацията на Rock Radio Thessaloniki http://rockradio.gr/.  Солун ще е домакин на първия концерт в Гърция на д-р Врабевски и неговата звезда формация през октомври тази година. Замислено е участие на Intelligent Music Project и в Атина.

През август ще се състоят концерти във Варна, Пловдив и на рок фестивала в Севлиево, а в средата на септември супер групата на д-р Врабевски с вокалист Рони Ромеро ще свири в София и Бургас.