Дигиталните новости отново ще са акцент на Пловдивския панаир

В края на септември Пловдив ще има честта да представи 75-я Международен технически панаир. Съществена част от него ще бъде технологичното изложение Bulgarian Digital Week 2019, което ще се разгърне пред аудиторията с  внушителни мащаби.

Точната дата на откриването ще бъде 23.09.2019-та година от 9:00 часа, като мероприятието ще продължи до 28.09.2019-та включително.

Основните акценти ще се поставят върху последните иновации в IT бизнеса. Ако сте млад специалист, който търси разширяване на контактите си в тази сфера или тепърва възнамерява да стартира на пазара, то Bulgarian Digital Week 2019 ще Ви предложи среща с част от най-успешните компании в областта на информационните технологии.

Цялостното събитие Bulgarian Digital Week 2019 ще бъде разделено на няколко основни направления. Сред тях главно място заема Digital Expo, което ще се  проведе в 6 от дните. За осъществяването му ще бъде осигурен щанд на всяка от гостуващите фирми, от който свободно да презентират своите продукти и услуги. Фирмите ще са както български, така и чуждестранни и ще обхващат широк спектър от IT сферата.

На фокус ще бъдат поставени върхови технологични достижения, които не само подпомагат развитието на бизнеса в нови печеливши насоки, но и пряко касаят ежедневието на хората, правейки го по-лесно и приятно.
Ще бъдат обсъдени най-разискваните области в света на информационните технологии: от последните тенденции в обслужването на клиенти до вълнуващи теми, свързани с допълнителната реалност и интересните технологични решения за Smart City и Smart Home.

Няма да бъдат пропуснати и последните новости в усъвършенстването на изкуствения интелект – една глобална тема, която разделя света на две основни части – тази, която вярва, че напредъка на изкуствения интелект е в полза на човечеството и друга, която има своите опасения, докъде могат да стигнат подобни експерименти.

Обещава да е интересно, Triple E.Y.E e информационен партньор на събитието и сме сигурни, че ще открием нови съкровища там – хора, иновации, предприемачески дух.