Intelligent Music Project на д-р Милен Врабевски представя нов албум

Inteligent music

INTELLIGENT MUSIC PROJECT & VRABEVSKI SUPER BAND ще представят новия албум “Sorcery Inside” с премиерен концерт в Sofia Live Club на 12 май от 20:00 ч.

12-те нови композиции на д-р Милен Врабевски ще бъдат в изпълнение на едни от най-талантливите български музиканти: Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол, Самуел Ефтимов.

Като подарък за всички меломани и ценители на качествената рок музика, всеки закупен билет ще бъде придружен от подарък – CD с новия албум, който феновете ще получат на място на събитието.

“Sorcery Inside” е четвъртият музикален албум на д-р Милен Врабевски. За пореден път в този изцяло български музикален проект се включват легендарни музиканти като Саймън Филипс (Toto), Карл Сентънс (Nazareth), Ричард Грисман (River Hounds), Джон Пейн (ex-Asia) и Джоузеф Уилиямс (Toto).

Водещ на концерта ще бъде музикалният журналист и автор на Triple E.Y.E Project – Елена Розберг. По време на записите на “Sorcery Inside”, като истински търсач на съкровища, тя откри Карл Сентънс да записва песни в студиото на д-р Милен Врабевски – Intelligent Music.

Световноизвестният барабанист и автор на музика Саймън Филипс участва в албума не само на барабаните, но и като музикален копродуцент. Преди време Елена Розберг не пропусна възможността да разговаря с него:

Може да чуете целия албум в YouTube. Билети за концерта на INTELLIGENT MUSIC PROJECT & VRABEVSKI SUPER BAND могат да се закупят на мястo и в мрежата на Eventim.