„Изкуството да презентираш“ с Борис Христов и Евелина Павлова

Какво прави една презентация по-добра от друга? Как да привличаме вниманието на публиката и как да го задържим? Как да представим най-успешно нашия бизнес или идея? И до ден днешен тези въпроси вълнуват Борис Христов, а за тях няма еднозначни отговори. Все пак той има много отговори и сме щастливи, че ги споделя с нас.

Именно на верните практики за перфектното публично говорене е посветен първият епизод от най-новата ни рубрика „Изкуството да презентираш“. В нея гост на Евелина Павлова e Борис Христов – основател на презентационната агенция 356labs и PowerPoint MVP.

Борис е говорил в над 25 държави по целия свят и не веднъж е бил избиран за най-добър лектор на съответното събитие. Компанията му е единствената презентационна агенция в света, която две години подред е канена да участва в най-голямото международно събитие на Microsoft с над 25 000 посетители – Microsoft Ignite.

356labs стои зад презентации на много високо ниво, които са печелели мултимилионни сделки, инвестиции от хора като Бил Клинтън, както и наскорошното IPO на Градус.

Самият Борис преподава и обучава компании от калибъра на KPMG, Publicis, Roche, Unicredit Bulbank, Renault на умения вариращи от презентационни умения и сторителинг, до психологията зад дизайна на слайдовете ни.

В първия епизод от поредицата „Изкуството да презентираш“ слушаме основните напътствия на специалиста за качествата на един добър презентатор, как да предразположиш „залата“ за това, което възнамеряваш да кажеш, и как да накараш хората да те слушат през цялото време.

Всички подкасти на Triple E.Y.E Project може да откриете в профилите ни в Soundcloud и Spotify.