Чуйте и вижте Triple E.Y.E на Bulgarian Digital Week в Пловдив

Ива Дойчинова, Евелина Павлова и Елена Розберг ще бъдат част от лекторите на Bulgarian Digital Week в Пловдив.

На 23.09 дамите от Трипъл Ай ще са лектори по темата “Новите сцени на съвременната журналистика – аудио и видео подкаст”.

И трите са с огромен опит в радио- и тв-журналистиката, който сега претворяват в новия си независим медиен проект Triple E.Y.E – три погледа към смислените хора, събития и явления около нас.

„Ние смятаме, че животът не е продаден мач, обстоятелствата не са пречка, статуквото не е оправдание, трудностите не са повод за бягане. Там, където другите виждат стени, ние ще градим мостове. Там, където изглежда, че има единични острови на смисъл, ние виждаме архипелаг и нова земя.

Фотограф: Кристина Цветкова

Вярваме, че медиите са различни като мухата и пчелата. И двете летят и жужат, но се различават по избора върху какво кацат. Избираме да кацаме върху нектара, ставащ мед и да го складираме в пити

За това приехме с огромно удоволствие поканата на Bulgarian Digital Week и партньорите ни от SEOMAX да се включим в конференцията “Перспектива 2020: Нови печеливши бизнес модели и иновации в съвременната журналистика”, казват Ива, Еви и Лени.

Нашата тема е “Новите сцени на съвременната журналистика – аудио и видео подкаст”.

Фотограф: Кристина Цветкова

Ще ни е изключително приятно да се срещнем на живо с вас там, да си поговорим за това как видео подкастът измества телевизията (Ива), как аудио подкастът е сред най-модерните медийни дигитални сцени (Лени) и как можем да обединим всичко в нов и интерактивен медиен продукт, като добавим текст и снимки като в традиционна статия (Еви).

Обещаваме ви, че ще е интересно, полезно и забавно.

Ще ви очакваме на Пловдивския панаир, цялата програма и информацията за достъп до събитието ще намерите тук >>>