Виктория Георгиева, нашата звезда на Евровизия 2020: Обичам хората и търся приятели за цял живот

Талант, упоритост, способност да създаваш хубава музика с добро послание. Така Виктория Георгиева, която ще представи България на Конкурса за песен на Евровизия тази година, определи качествата, които трябва да притежава един артист, за да стигне до най-мащабната сцена на континента.

„Не съм човек, който обича да се съревновава, музиката не е състезание. За мен е важно да представя България по най-добрия начин и хората да го оценят“- казва 22-годишната изпълнителка.

Музикалният журналист Елена Розберг, която от много години е коментатор и преводач заедно с Георги Кушвалиев на конкурса, бе една от първите, които имаха удоволствието да чуят песента, която Вики ще изпълни на втория полуфинал в Ротердам на 14-ти май.

„Песента се роди с намерението да направим нещо по-различно от това, с което България се е представяла досега. Не е типичното евровизионно звучене. Искаме да ви поднесем изненада.“ – разказва Вики. Тя споделя, че според нея балада се прави по-трудно и е вложен много труд и много любов в проекта от целия екип.

Композицията, с която страната ни ще участва в конкурса, ще бъде официално представена на 6-ти март.

„песента е посветена на хората, които се чувстват самотни, страдат от депресия, имат психически проблеми. Искаме да им вдъхнем сила. Като я чуят да си кажат- всичко ще е наред, нещата ще се оправят“- споделя Виктория в интервюто си с Елена Розберг.

Как се е родила песента, с която ще се представим на Евровизия. Как Елена Розберг реагира, след като я чу за пръв път. И какъв прекрасен човек е Виктория. Чуйте в подкаста на Triple E.Y.E:

https://soundcloud.com/user-513149798/viktoriya-georgieva-shche-predstavi-blgariya-na-evroviziya

Виктория, която подготвя първия си албум за септември, мечтае някой ден да пълни залите и хората да пеят нейните песни.

„В ДОБРИТЕ ХОРА ТЪРСЯ СВОИТЕ СЪКРОВИЩА. МНОГО ТРУДНО Е ДА СРЕЩНЕШ ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ. СВЕТЪТ Е СТАНАЛ МНОГО СУРОВ И ТРЯБВА ДА ГИ ТЪРСИШ КАТО ЗЛАТНИ ПЕСЪЧИНКИ. ОБИЧАМ ХОРАТА И ИСКАМ ДА НАМЕРЯ ПРИЯТЕЛИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ“- ПРИЗНАВА ВИКИ.

Другата ѝ мечта е след време да има възможност да отвори приют за животни.

НА ОГРОМЕН БИЛБОРД БИ ИЗПИСАЛА ПРИЗИВ КЪМ ХОРАТА ДА ПАЗЯТ ПРИРОДАТА. „НЕ СЕ ЗАМИСЛЯМЕ МНОГО ЗА ТЕЗИ НЕЩА. НЕПРИЯТНО МИ Е ТОВА, КОЕТО ПРИЧИНЯВАМЕ НА ПЛАНЕТАТА. СТАРАЯ СЕ ДА ЖИВЕЯ РАЗУМНО, РАЗДЕЛЯМ БИТОВИТЕ ОТПАДЪЦИ. ЧЕСТО СЪБИРАМ БОКЛУЦИТЕ НА УЛИЦАТА.“ – КАЗВА ТАЛАНТЛИВАТА ПЕВИЦА.

В студиото, което събра двете запалени почитателки на музиката, Вики пусна песента от своя Huawei часовник на слушалките на Елена – Free Buds3.

„Супер яки са, защото имат шумоизолираща опция“ – сподели Виктория за своя червен комплект. – „Тази възможност се контролира чрез апликацията на телефона. Можеш тотално да изолираш външния шум или пък да оставиш малко, за да усещаш градската среда.“

Елена пък ползва бели слушалки. „Кутийката им ме очарова. Като бижу е. Пуснах я в дамската си чанта и не можах да повярвам колко малко място заемат.“

И двете имат семейства във Варна и през смях обсъждат възможността да пътуваш няколко пъти до морето и обратно без да се наложи да зареждаш Free Buds3, които издържат цяло денонощие.

Новите безжични слушалки на HUAWEI FreeBuds 3предлагат нов интелигентен звук с помощта на собствения чип Huawei Kirin A1.

Kirin A1 е първият чип на Huawei, специално разработен за пазара на носими и звукови устройства. Те са част от новата аудио стратегия на компанията, насочена към премиум аудио пазара. Безжичните слушалки притежават изключителни технологии за цифрова обработка на звук с драйвер за висока чувствителност, осигурявайки на всеки потребител страхотно възпроизвеждане на музика и глас. Новият чипсет, който също е заложен и в най-новия смарт часовник на бранда – Huawei Watch GT 2, предоставя и дълъг живот на батерията при мощен звуков процесор.

Едни от най-впечатляващите функции на безжичните стерео слушалките са стабилната свързаност, която предоставят, ултра ниската латентност и впечатляващата технология за контрол на шума. Слушалките предоставят истински стерео звук, благодарение на собствения изохронен двуканален Bluetooth на Huawei. Тази технология синхронизира двете слушалки като улеснява директната връзка между устройството и слушалките без смущения, a шумоподтискането може да се регулира според индивидуалните предпочитания и моментната ситуация.

Иновативният процесор за дигитален аудио сигнал, който позволява да се обработват аудио честоти до 356MHZ, спомага за максимално редуциране на външните звуци и провеждане на разговори дори и в много шумни пространства.

Освен с интелигентен звук, безжичните слушалки FreeBuds 3 впечатляват и с нов дизайн като се предлагат в класическите бял и черен цвят, като това ги прави подходящи за всеки тип облекло. Освен това идват и със заоблен калъф за зареждане, който се побира удобно в джоба на всеки.

FreeBuds 3 имат и друго много важно предимство – могат да се зареждат безжично, с безжично зарядно или чрез обратно безжично зареждане от поддържащ функцията смартфон, и осигуряват 4 часа работа с едно зареждане.