Деси Андонова за новата музика, Рони, майчинството и любовта

desy

„Lovin’ You“ е най-новият сингъл на Деси – песен в съавторство с Рони

Днес в студиото на tripleeye.bg e Десислава Андонова – Desy. Събира ни любовта към музиката и предстоящият нов албум на певицата. Разговорът мелодично лъкатуши през миналото, детството, кънките и приятелството с Рони (Андрония Попова), която за жалост вече не е сред нас.

 

„Audio Book“ е името на новия албум на Деси. „Той е музикалната ми история. Албумът е фрагменти от миналото, в него има много любов и свързаност с Рони, която беше най-близкият ми приятел от детинство.“,  споделя Деси. Албумът ще има своята премиера по-късно през годината.

desy
Елена и Деси

„Lovin’ You“ е най-новият сингъл на певицата. Текстът и музиката са написали заедно с Рони, а в албума има още едно общо парче. Скоро ще видим и два нови видеоклипа от Деси, които тя снима с близки приятели преди броени дни.

Режисьор на едното видео е Тихомир Рачев, а на второто – Марий Росен, който от своя страна също е бил близък приятел с Андрония Попова. В клипа певицата танцува, но на ролкови кънки. Всъщност това е нейното любимо хоби, което отново е начин да се свърже с Рони. С нея буквално са пораснали върху ролерите, карайки денонощно по улиците на София, разкрива Деси.

desy andonova
Сн. Тихомир Рачев
„Аз съм много щастлив човек. Въпреки нормалните житейски ситуации и моменти, съм благодарна, че съм тук и сега, че мога да правя това, което обичам и мога да се наслаждавам с всичките си сетива на живота“, казва Деси.

Ние пък се наслаждаваме на новата ѝ музика.

Всички подкасти на Triple E.Y.E Project може да откриете в профилите ни в Soundcloud и Spotify.