Двама меломани – д-р Милен Врабевски и Елена Розберг за страстта към музиката

milen i elena

Любовта към музиката е от най-ранно детство. Дори тя да не се превърне в първо професионално поприще, д-р Милен Врабевски е живото доказателство, че тази страст рано или късно намира своя път и започва да открива съкровища.

В случая на д-р Врабевски това е Intelligent Music Project – продуцентското студио, което вече има 4 all-star проекта в биографията си и подкрепя много български музиканти, които имат талант и желание да се развиват, правейки качествена музика. В интервюто си пред Елена Розберг, д-р Врабевски разкри, че вече е стартирала работата по петия му албум със заглавие „Live Motion“.

milen vrabevski

Д-р Милен Врабевски е героят в специалната поредица на Triple E.Y.E „Един успял мъж на 50“

Д-р Милен Врабевски открива музиката още като малко дете, но хваща китарата на 14-годишна възраст. След това бързо се учи да свири на пиано, защото е напълно посветен на репетициите. И макар и да не личи, предвид сегашния му успех, младият Милен е бил напълно отдаден на свиренето и за известно време тотално захвърлил уроците в гимназията.

Към днешна дата обаче героят в поредицата на Triple E.Y.E Project „Един успял мъж на 50“ не смята, че щеше да е по-успешен, ако се беше отдал само на музиката.

Важното е, че сега тя намира едно изключително важно място в живота му и е по-скоро философия и кауза. А освен млади български изпълнители, в продуцентските му проекти място намират големи имена като Саймън Филипс, Карл Сентънс,  Джоузеф Уилямс и Джон Пейн.

В момента изтъкнатият медик, филантроп, предприемач и продуцент подготвя музикално турне в България и Европа, като у нас със сигурност ще има дати в София, Варна и Пловдив.

За всичко това и още много от неизчерпаемата тема МУЗИКА ще чуете в разговора:

Още от подкастите на Triple E.Y.E Project ще откриете ТУК