Какво ще ни помогне в кариерата през тази година? HR експертът Георги Първанов съветва

georgi parvanov i elena rozberg

Представяме ви първи епизод от подкаст рубриката на Triple E.Y.E Project – WORKING CLASS HERO.

В нея Елена Розберг и HR експертът Георги Първанов ще разговорят за положителните практики на работодателите в България, ще дават ценни съвети за кариерно развитие и много актуални новини от пазара на труда.

Георги К. Първанов има магистърска степен по маркетинг от ЮЗУ и 25 години опит в областта на HR; от тях седем корпоративен опит в МакДоналдс, Кока кола, Сосиете Женерал, Американско посолство/ Корпус на мира, и 18 години в частния бизнес

И въпреки че през февруари настъпва годината на прасето по китайския хороскоп, в която според астролозите ще имаме много късмет и благоденствие, не е лошо да чуем експертите за това как сами да си помогнем, за да бъдем успешни в работата си.

От днешния епизод научаваме какви качества – меки и твърди, ще ни помогнат да израснем в кариерата си през 2019 година, както и кои са най-успешните социални медии за кариерно развитие.

И тъй като и Елена и Жоро обожават музиката, а пътешествията са тяхната страст, за финал на всеки епизод ще има и по едно съкровище за меломани и пътешественици.

В момента HR експертът е управляващ Директор на Ситийм, с дейност в България, Румъния, Сърбия и Молдова. Баща е на три деца на 16,11 и две години

Днес Жоро ни разкрива за една особеност на Египет и навиците на местните шофьори на таксита.

Още от подкастите на Triple E.Y.E Project чуй ТУК