Колко лица има любовта? Три погледа към темата от Ива Дойчинова, Евелина Павлова и Елена Розберг

Колко лица има любовта? Честно – пребройте ги. От първото момче, отворило желание да му целунете бенката в училище, през страстта да сте безразсъдни и да препускате „на стоп“ без да мислите за крайна спирка, до човека, с когото да „остареете заедно“? В какво сме сигурни и в какво не сме? Ние трите – Еви, Лени и Ива си признаваме изборите. Различни сме като огън, въздух и вода. Няма ирония – Елена Розберг е Рак– вода, Еви – Стрелец – огън, Ива – Водолей – въздух. Нямаше как да се случи тази стихия между нас, ако не бяхме трите елемента. И онази приятелска любов, която може да ги обедини.

Но ние говорим за Ерос. Любовта, страстта и секса.

Евелина Павлова-Благоева – пали фитила и превръща в любов всичко. Предаванията по радиото, напрежението в социалните мрежи, изборът на образ, който да захранва въображението и не се бои от страстта, дори да е само веднъж.

Ива Дойчинова – свободата е единствената основа всичко да бъде! Ако искате да имате пълната свобода, трябва да дръзнете да я дадете. Особено в любовта. Което означава  да се отдадете на мига, след който няма „после“.

Елена Розберг – обича да избират нея, гали се в топлите води на дълбоката любов, тича с нетърпение към къщи и вярва в дългите споделени пътища.

Вашата гледна точка търсим сега. Колко лица има любовта във вашия живот? Нашите откровения ще чуете в подкаста, а ние сме търсачи на съкровища във вашите отговори.