Д-р Милен Врабевски е „Един успял мъж на 50” в специален проект на Triple E.Y.E Project

Д-р Милен Врабевски е създател, новатор, предприемач и артист.

Съвсем заслужено той може да бъде определен като един от най-успелите наши съвременници, чийто постижения се свързват с много труд и идеи, а не с роднински връзки или с политически пристрастия, например.

Поради тази причина д-р Милен Врабевски е гост на Triple E.Y.E в един празничен проект, който носи името „Един успял мъж на 50“.

Ива Дойчинова, Елена Розберг, Милен Врабевски и Евелина Павлова

Днес ви представяме първия видео епизод, а в идните дни очаквайте любопитни  разговори в подкаст формат, които ще се опитат да обхванат главните теми в живота на Врабевски.

А те са българщината и опазването на историческото и културното ни наследство, предприемачеството, бизнесът и образованието на младите хора, както и музиката като страст, хоби и инвестиция.

Врабевски е собственик и изпълнителен директор на най-голямата научно-изследователска организация в Югоизточна Европа – Comac Medical, както и основател на Фондация „Българска памет“.

Той е носител на множество награди, сред които „Печат за високи постижения“ (Seal of Excellence) от Европейската комисия, наградата „Питагор“ на Министерство на образованието, почетен гражданин на Варна, Будител на годината и други.

Не на последно място д-р Милен Врабевски е баща на пет деца

Наред с важните научни дейности, работата му по съхранението на българското културно и историческо наследство с фондация „Българска памет“,  той е композитор и музикален продуцент, който притежава продуцентската къща и звукозаписното студио – Intelligent Music.

Там Врабевски работи с едни от най-големите световни рок звезди по авторски музикални проекти. Наскоро излезе и последният all-star проект на студиото – SORCERY INSIDE.

Със Саймън Филипс от Toto

За пореден път в този изцяло български музикален проект се включиха легендарни музиканти като Саймън Филипс (Toto), Карл Сентънс (Nazareth), Ричард Грисман (River Hounds), Джон Пейн (ex-Asia) и Джоузеф Уилиямс (Toto).

В албума участват и много български рок музиканти, които през тази година подготвят и турне с няколко български и европейски дати.

За българската памет, за децата си, както и за страстта си към музиката – д-р Милен Врабевски в първия видео епизод на „Един успял мъж на 50“:

Последвайте Triple E.Y.E Project в YouTube ТУК