Бъдещето на работното място е в коуъркинга – Методи от Бетахаус

Как се промени идеята за „отиване на работа“? Какво е „споделено работно пространство“?

Coworking индустрията съществува от сравнително скоро. Това е нова култура на работа. Вече ясно разделяме работното място от самата работа. 

Не е важно къде, а как работиш. И в Бетахаус сме домакини на точно тези хора, които са усетили новия дух и смисъл на работенето – гъвкаво, креативно, без фиксирано работно време.

За всичко това си говорим си с оперативния директор на Бетахаус Методи Терзиев и ентусиазмът му ни заразява. Той е всеки ден сред хора, които обичат това, което правят. Не мразят работното си място, а напротив, наричат го „най-доброто място за изстрелване на стартиращи компании към звездите“.

Triple E.Y.E ви припомня едно интервю с Методи от преди време, когато новият Бета на Шипка 6 и този на Славейков все още бяха мечта.

Но философията, ентусиазмът и новото виждане за работенето изобщо остават същите.

В Бета хората не споделят само бюра, а идеи. Може да работят в различни сфери, да са собственици на различен бизнес, но общуват и обменят своите опит, емоции и идеи“, казва Методи.

Coworking пространствата са дом и на много дигитални номади от чужбина – идват за по месец-два и намират удобството на офиса без сложността на административната тежест на наемането на собствено работно място.

Свободата, която гъвкавото работно време, непринудената обстановка и общуването с интересни хора превръща работата в удоволствие.

А знаете тази приказка, според която онзи, който обича работата си, не работи нито ден…

Чуйте кой, как, къде и защо работи за и със удоволствие >>>