Вокалистът на Nazareth инкогнито в София, за да се включи в all-star проекта на Intelligent Music

Преди четири години кариерата на легендарната група Nazareth се възроди, след като към нея се присъедини талантливият нов вокалист Карл Сентънс.

Рок певецът взе активно участие в създаването на новите песни на бандата и гарантира блестящото им представяне на някои от най-големите европейски фестивали миналото лято.

Nazareth се върнаха успешно в класациите и се радват на популярност с новия си хит „Tattooed On My Brain“.

Елена Розберг, като истински търсач на съкровища, откри Карл да записва песни от новия албум „Sorcery Inside“ в студиото на д-р Милен Врабевски – Intelligent Music.

Вокалистът на Nazareth пристигна инкогнито в София, за да работи активно почти седмица по новата музика на all-star проекта.

Карл се включва за втори път в записите, като в предишния албум „Touching The Divine“ той участваше само с бекинг вокали, а сега авторът и композитор Врабевски го покани като един от водещите изпълнители, заедно с Джоузеф Уилямс от Тото и Джон Пейн от Asia.

Карл прекъсна за малко работа, за да отговори на въпросите на Елена Розберг-  един от водещите музикални журналисти в България.

Карл Сентънс в студиото на Intelligent Music

Четвъртият студиен албум на Intelligent Music “Sorcery Inside” вече може да бъде чут в мрежата. Като подарък за всички меломани, 12-те нови композиции на д-р Милен Врабевски с участието на световни и български звезди са свободно достъпни за слушане в интернет.

Албумът се разпространява и на CD, като той ще бъде специален подарък за хората, които желаят да направят дарение за Фондация „Българска памет“. За сума над 30 долара дарителите ще получат CD с новия албум „Sorcery Inside“, а за дарение над $80 – луксозен пакет с 4-те албума на Intelligent Music, издадени досега.

„Това е албум, посветен на търсещия ум. Този, който намира вътрешния ни източник на магия и хармония и ражда баланс и обич.
Базиран е на способността ни да бъдем Човеци на първо място. Мотиви от всекидневието водят слушателите към правилните решения как да творим вълшебства.“, споделя авторът и продуцент д-р Милен Врабевски.