Евелина Павлова: Води ме страстта към новото

Аз съм Евелина и обичам кратките форми и точните думи.

Попаднах в радиото, когато бях 19-годишна и точно там се научих да уважавам думите. Дали аз намерих радиото, дали то мен, не съм сигурна и до днес. Сърцето ми все още е там. Радиото ме научи на няколко решаващо важни неща – първо да скачам и след това да казвам „хоп“ и да импровизирам. След това, през годините доста ги упражнявах.

Била съм какво ли не – от водещ на нощен блок в радио до водеща на известно предаване в телевизионния праймтайм. Участвала съм в създаването на проекти и съм давала живот на своите собствени идеи.

Евелина Павлова в студиото на FM+

Това, което винаги ме е водило е страстта към новото, към раждането на идеята. Има магия в това нещо да ти хрумне и след това да го видиш как заживява собствения си живот.

Обичам да работя със смислени и добри хора и ги търся. Обичам да работя с деца и тийнейджъри. В някои от тях виждам себе си.

Още едно от нещата, които много ценя е добрият, умерен тон. Любопитна съм и не ме плаши да излизам извън зоната си на комфорт. Честно да си призная тя от доста време изгуби своите граници.

Обичам предизвикателствата. На 27 години се научих да карам ски, при положение, че когато бях дете системно бягах точно от часовете по физическо.

Работата отвежда Евелина и до остров Бали

Багажът ми винаги е готов. Пътувам понякога и сама. Ще ми се да имам време да се пилея, но все по-често губя битката с часовника.

Другите си битки вече избирам много внимателно. Когато не съм на място, лесно си тръгвам. Тук обаче искам да остана. Разказват ми се историите на интересни и важни според мен хора, искам да споделям с вас снимки от пътешествия и хубава музика.

Това съм аз, другото е CV.