АНИМАЦИОНЕРИТЕ с ексклузивен концерт

animacionerite koncert

„Веднъж на високосна“ е шоу, което няма да пропуснем

Една от най-ексцентричните групи на българската музикална сцена – АНИМАЦИОНЕРИТЕ, ще зарадва феновете си с концерт.

Ексклузивното шоу, което самите музиканти шеговито определят като „веднъж на високосна“, ще бъде на 15 май, от 22:00 часа, в клуб Терминал 1. Последната концертна активност на групата беше именно през високосната 2016-а. Тогава те представиха третия си албум “Animacionerite” и е съвсем закономерно феновете им да ги очакват с нетърпение.

„Преди три години, като довършвахме албума, стана ясно, че гледаме в различни посоки творчески и маркетингово. Имахме различни разбирания за смисъла от заниманието с музика. Изсвирихме албума веднъж и замразихме всякакви отношения.“- споделя вокалистът Гурко пред Елена Розберг.- „С времето стана ясно, че всеки самостоятелно продължава да се вълнува от правенето на музика. Момчета се бяха оборудвали с мечтаните „музикални играчки” и правеха нови неща. Така се случи, че стоплихме отношения преди няколко месеца, срещнахме се и поговорихме за евентуален рестарт на групата. Сближихме позиции и този концерт е част от този нов наш период. Като част от новата енергия, решихме да пробваме парчета и на страничните ни проекти – МФортно Диско и Палма Минута. Новото е, че наистина се чувстваме по различен начин и нещата се случват с лекота и огромно удоволствие. Не се отварят големи кошници, не се следват цели на всяка цена, егото е прибрано в ножницата.“

На сцената ще излязат певецът на Анимационерите -Георги Згуров – Гурко, Николай Бекриев – Заека (китара), Цветан Методиев (синтезатори), Росен Ватев (барабани), Петко Славов (бас).

Специални гости са Les Animaux Sauvages, а на сцената се очаква да излезе и Насо Русков в парчето „Костюми в стаята на славата“, посветено на самия него.

Билетите са в партньорската мрeжа на Eventim и на място.