„Ние сме животните“ – осем вълнуващи истории за хора и животни

Хората не сме единствените същества, които могат да изпитват емоции, да са смели и да носят добро

„Ние сме животните“ е сборник от осем разказа. Действието се развива по цялото земно кълбо – от Северна Америка, през лондонските гробища, бруклинските гаражи, Галапагоските острови, та чак до джунглите на Камбоджа.

Историите са вдъхновени от реални герои и събития, а в главните роли са кучета, прасета, костенурки, слонове и други зверове като нас – хората.

Авторите на новата книга са Делян Момчилов и илюстраторът Стен Дамянов – и двамата познати от уникалното издание „Българите! Забравените постижения”.

Делян Момчилов

Те се вдъхновяват от някои от известните анимации, които доказват, че хората не сме единствените същества, които могат да изпитват емоции, да са смели и да носят добро.

Книгата „Ние сме животните“ ще бъде представена официално на 9 май в столичния клуб „Терминал 1“. Повече за събитието вижте ТУК.

Освен вълнуващите истории, един лев от всяко продадено издание ще отиде за Организация за защита на животните „Четири лапи” и за операции на бездомни животни. Tака книгата ще се опита поне малко да допринесе за по-лек живот и за тях.