Димо от P.I.F. за моноспектакъла „Кой прибира сутрин звездите?“

„Няма такова определение като звезда“, казва Димо Стоянов. Певецът-актьор представя своя моноспектакъл „Кой прибира сутрин звездите“, който след успешно турне в страната се завръща на столична сцена в театър „Азарян“. Датата  е 27 февруари.

„Звездите са само на небето, колкото и клиширано да звучи. Всеки един човек би трябвало да осъзнава, че е „Господин никой”, защото по този начин ще си върши работата, а тя е това, което му е дадено като талант. Ако всички го правим по правилен начин, и всичко ще заработи по-правилно“, споделя още той.

dimo pif
Димо и Елена Розберг

Представлението е изградено от шест монолога – за детството, самотата, славата, любовта и магията да си родител. Публиката ще разбере каква е връзката между българската група P.I.F. и легендарната Queen. Кой е най-ценният съвет за шоубизнеса, който една баба може да даде на своя внук, както и тежък ли е изборът да останеш в България, за да бъдеш музикант.

Зад силния емоционален заряд и интелигентната самоирония в текста стоят усилията на Здрава Каменова и Димо. Специално участие в постановката имат музикантите от група P.I.F., както и гласът на известния актьор Китодар Тодоров.

Снимки: Орлин Огнянов, НДК

„Разказът се случва и с театър, и с музика. Разказвам живота си чрез театър, защото на сцената се чувствам като у дома си. Написано е все едно е моя изповед, но аз съм сигурен, че това, за което говоря на сцената всеки един го е преживял.“,  казва Димо.

Ето какво още сподели певецът-актьор за звездоманията, за добрите актьори у нас и в чужбина, за въздействащите театрални и поетични текстове, както и за преживяването си на сцената на „Кой прибира сутрин звездите“:

Още от Triple E.Y.E Project чуйте ТУК