Владимир Карамазов: „Аз съм добър, но упорит човек“

„Аз съм движеща сила… да се преследват мечти не е лесно…  аз съм упорит, но добър човек…” Това и още много е актьорът Владимир Карамазов, който, както многостранна личност e на екрана и сцената, е такъв и в живота. Всъщност, приятелите са тези, които го определят като движеща сила, защото е в основата на редица развиващи се, а и вече утвърдени проекти.

Към днешна дата актьорът е една от звездите в най-новия криминален сериал на Nova „Дяволското гърло”, играе на театралната сцена, пътува, снима и пише в своя сайт, развива чатбот на име Владроб Смартлуп и… Не е малко, нали?

vladimir karamazov

Сн./ vladimirkaramazov.com

„Станах 40-годишен и искам да се занимавам и с други неща”, споделя Владо Карамазов пред Ива Дойчинова, разказвайки за тази страст да се занимава с много неща едновременно.

Triple E.Y.E Project има три въпроса, които задава на своите гости:

  • Какво би поставил на билборд?

„Хора, преследвайте мечтите си и никога не се отказвайте. Винаги пробвайте нещо различно.“

  • Кое е най-странното нещо, което хората са си мислели за теб?

„Боже, аз си мислех, че си много надут и много гаден.” Ок, но защо? Това, което съм по телевизия, интервюта, медийни изяви не съм аз. Една част от мен – да, но все пак това е роля и трябва да съм адекватен. Когато ме опознаят в личен разговор, казват: „Не знам защо мислех , че си надут.”.

  • Къде търсиш своите съкровища?

В последните години търся хора, които са талантливи. Не, не ги търся, те сами идват при мен и при това много често. Оказва се, че има много такива талантливи хора в България.

Още от Владо Карамазов, работата му в сериала „Дяволското гърло” и живота в дигиталния свят –  вижте във видеото горе.

Владимир Карамазов за новите пътища пред себе си