INTELLIGENT MUSIC PROJECT на д-р Милен Врабевски представи новия си албум

bobi kosatkata intelligent music

В страхотната атмосфера на Sofia Live Club и в компанията на много приятели и фенове, INTELLIGENT MUSIC PROJECT & VRABEVSKI SUPER BAND направиха премиерата на най-новия си албум

12-те нови композиции на д-р Милен Врабевски бяха представени за първи път на живо на 12 май от звезден български музикантски екип. На сцената на Sofia Live Club излязоха Стоян Янкулов – Стунджи (барабани и перкусии), Бисер Иванов (китара), Боби Косатката (вокали), Иво Стефанов (клавири), Ивайло Звездомиров (бас), Славин Славчев (вокали), Лина Никол (вокали), и Самуел Ефтимов (пиано).

VRABEVSKI SUPER BAND
Vrabevski Super Band

В четвъртия албум на д-р Милен Врабевски музикални копродуценти са световноизвестният барабанист и автор на музика Саймън Филипс /ex-Тото, Protocol/ и един от най-талантливите български музиканти Иво Стефанов.

elena i milen
Водещата на събитието Елена Розберг и д-р Милен Врабевски

„Sorcery Inside“ е албум, посветен на вечно търсещия ум. Идеята е да достигнем до момента, в който откриваме източника на магията вътре в нас. Той се крие в способността ни да бъдем човеци на първо място. Щрихи от всекидневния живот водят феновете до правилните заключения за това как да се справят“, описа с няколко думи концепцията зад албума си д-р Врабевски.

stoyan yankulov stundji
Стоян Янкулов – Стунджи

За пореден път в този изцяло български музикален проект се включват и легендарни музиканти като Джон Пейн (ex-Asia), Джоузеф Уилиямс (Toto), Карл Сентънс (Nazareth), Ричард Грисман (River Hounds) и разбира се Саймън Филипс.

Саймън Филипс в интервю на Елена Розберг 

По време на концерта в София д-р Врабевски съобщи и няколко вълнуващи новини около музикалния проект. През 2020 г. се готви европейско турне с участието на всички споменати рок величия. Той сподели, че предстоят още две премиери на “Sorcery Inside” във Варна на 26 май (Varna Live Club) и Русе на 15 юни (Max Club Ruse). Паралелно тече и работата по пети албум, който отново ще предложи качествена рок музика на световно равнище и цяло съзвездие от легендарни музиканти.

intelligent music album
Боби Косатката, Славин Славчев и Лина Никол

Момент от записите на Карл Сентънс в студиото на Intelligent Music

Всеки един от гостите на премиерата, получи специален подарък – CD с новия албум „Sorcery Inside“, който не се разпространява в търговската мрежа. Албумът е свободно достъпен в Интернет за некомерсиални цели – слушане, сваляне и музикална наслада.

intelligent music album
Бисер Иванов

Меломаните, които желаят да се сдобият с физическо копие на музикалния шедьовър, могат да го направят с дарение на Фондация „Българска памет“. За сума над 30 долара дарителите ще получат CD с новия албум „Sorcery Inside“, а за дарение над $80 – луксозен пакет с 4-те албума на Intelligent Music, издадени досега.

Иво Стефанов
Ивайло Звездомиров
intelligent music album
Vrabevski Super Band